Dat dingen gaan veranderen is het enige dat nooit gaat veranderen. En dat omarmen wij. Die verandering beginnen en begeleiden doen we het liefst, ook die van jou. Op deze pagina lees je wat we te bieden hebben op het gebied van je talenten ontdekken, jezelf ontwikkelen en hoe we samen het beste uit elkaar halen.

Dat ontwikkelen doen we niet simpelweg door een ‘functioneringsgesprekje’ aan het einde van het jaar natuurlijk. We nemen jou serieus en dus heb je de touwtjes zelf in handen. Waar ben je goed in en wat wil je bijdragen? En wat heb je daar bij nodig? Hierin ondersteunen en coachen wij je.

Zo werkt het:

Dat jij de regie in handen hebt staat voorop. Samen met je collega's bepaal je op welke gebieden je jezelf wil ontwikkelen en wat jouw route gaat worden. Gesprekken die je voert bieden ruimte voor het geven en ontvangen van feedback én natuurlijk het drinken van een kop koffie. Wij willen een bedrijf zijn waar iedereen met plezier samenwerkt en het beste uit elkaar haalt.

TOP

Talent

Dat waar jij goed in bent: dat staat bij ons centraal. Je kan beter van je 8 een 10 kan maken, dan proberen van een 5 een 6 te maken. Dat geeft meer energie, werkplezier en levert goede prestaties. We verdelen werk naar talenten, zo presteren we samen. Misschien moet je je talenten nog ontdekken. Of ken je ze al en ga je ze verder ontwikkelen.

Ontwikkelen

Samen blijven ontwikkelen en zo het leven van onze 10 miljoen klanten elke dag beter maken, dat is waar we aan werken. We investeren in jou ontwikkeling, bijvoorbeeld door je een opleiding te laten volgen aan onze Academy. Werk aan je vakmanschap, nieuwe kennis en vaardigheden zodat je fit blijft voor de toekomst.

Presteren

Functioneringsgesprekken daar doen we niet meer aan bij Achmea. Wij geloven erin dat je je beter kan ontwikkelen door zelf te reflecteren, er is namelijk niemand die jou beter kent dan jijzelf. Het is belangrijk dat je het gesprek aangaat met je team en leidinggevenden en constant feedback aan elkaar geeft. Stel samen doelen op en bedenk wat jouw bijdrage gaat zijn.

Onze Academy

Hoe wij bij Achmea #1STAPVOOR blijven? Met de beste bedrijfs Academy van Nederland. Onder de ruim 16.000 opleidingen vind je bij ons altijd iets dat bij je past. En we kijken niet alleen naar de opleiding maar ook naar de manier van leren die bij jou past!

Jouw droombaan
in je inbox

Stel een job alert in met jouw persoonlijke instellingen. Zodra er een nieuwe relevante vacature is, dan sturen we je een e-mail!